Et proposem

Hoteles en Mataró - Atenea Port Mataró

Hotels a Mataró > Hotel Atenea Port Mataró 4*

Ciutat mediterrània, activa i en transformació, compromesa amb les noves tecnologies i fidel amb la cultura i la seva història. Així és la Mataró que t’espera. Coneixeràs el seu ric patrimoni arquitectònic i arqueològic; gaudiràs de les seves platges, parcs i muntanyes; et divertiràs amb les seves festes i tradicions; trobaràs un gran ventall d'oferta comercial i els tradicionals mercats propis del mediterrani. Quan vinguis, compartiràs amb els mataronins la seva qualitat de vida i els reptes del segle XXI.

Mataró és una ciutat consolidada i ben comunicada amb l'entorn metropolità i amb la resta de comarques de Catalunya. La xarxa de comunicacions fa que l'accés a la ciutat sigui fàcil, tant amb transport públic com amb transport particular.

Com arribar?

En tren

  • Amb rodalies Renfe C1. Informació i reserves 902 24 02 02. Informació internacional 902 24 34 02

En autobús

  • Directe per autopista: - Mataró - Barcelona, línies C1 i C2: Empresa Casas - Grup Sarbús - Mataró - Bellaterra, línia C5: Empresa Casas - Grup Sarbús - Mataró - Granollers - aeroport de Girona: Barcelona Bus (els mesos de juliol i agost) - Mataró - Granollers - Sabadell: Barcelona Bus Amb parades: - Mataró - Barcelona, línia C10: Empresa Casas - Grup Sarbús - Mataró - Llavaneres - Sant Vicenç de Montalt, línia C20: Empresa Casas - Grup Sarbús - Mataró - Vilassar de Dalt, línia C30: Empresa Casas - Grup Sarbús - Mataró - Barcelona (servei nocturn), línia N80: Empresa Casas - Grup Sarbús - Barcelona - Mataró - Pineda (servei nocturn): Barcelona Bus - Mataró - Veïnat del Cros - Argentona: Sagalés - Mataró - Granollers - La Roca del Vallès: Sagalés - Mataró - Òrrius: Sagalés - Mataró - Argentona - Dosrius - Canyamars: Sagalés

En cotxe

  • Per l'autopista C-32, sortides Mataró Sud, Mataró Oest i Mataró Nord, o per la carretera N-II. Des de Granollers, C-60, que enllaça amb la C-32 i amb la N-II.

El teu hotel a Mataró

El Atenea Port Mataró és un hotel a Mataró ubicat al Port de Mataró, disposa de 95 habitacions amb vistes la mar i 10 apartaments de 30 a 50 m2 distribuïts en dormitori, saló, bany i cuina totalment equipats amb tots els detalls i serveis.

L'hotel Atenea Port Mataró disposa de dos restaurants amb una elaborada gastronomia i amb dos ambients diferents, cafeteria, cocteleria, cinc salons per a reunions, jardí amb zona chill-out, terrasses amb vistes al mar, piscina exterior i un extraordinari wellness spa.

Un hotel a Mataró amb tots els serveis i comoditats a només 30 km de Barcelona.

Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Hall Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Hall Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Habitación
Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Habitación Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Restaurant Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Piscina Hotel en Mataro - Atenea Port Mataró - Wellness Spa

Reserva ara la teva habitació a l'Hotel Atenea Port Mataró * * * * situat al mateix Port de Mataró.

Reservar a l'Hotel Atenea Port Mataro Anar a l'Hotel Atenea Port Mataro

newsletter cityhotels

city hotels a les xarxers socials

Segueix-nos a