CITY HOTELS HISPANIA

Una cadena hotelera de caràcter familiar fundada el 1995, la companyia compta avui amb més de 1000 habitacions distribuïdes en diferents establiment ubicat en localitzacions estratègiques en els quals prevalen l'excel·lència en el servei i l'atenció als seus clients juntament amb l'atenció per les instal·lacions.

La nostra filosofia de gestió hotelera combina l'excel·lència amb la qualitat en el servei, proporcionant una oferta de producte adaptat a cada necessitat de l'hoteler: gestió comercial, management, representació, distribució, operacions, online, tecnologia ... En definitiva, tot un portafoli de serveis a mida per a cada tipus de producte hoteler i amb el compromís, objectius i prioritats vinculats amb les necessitats dels propietaris, gestors o representants d'establiments hotelers.Hotelers des de 1991, l'equip de City Hotels Hispania compta amb professionals de reconeguda trajectòria en els diferents aspectes de la gestió, explotació i management hoteler. Un coneixement hoteler de més de 20 anys adquirit dia a dia i que apliquem en cadascun dels nostres desenvolupaments amb els nostres col·laboradors.

Som hotelers, pensem com hotelers i per aquest motiu la nostra experiència, els nostres objectius, les nostres prioritats estan totalment lligades i interioritats amb els propietaris i gestors dels establiments. La cura i manteniment de les instal·lacions, la qualitat en el servei, el compromís mitjançant objectius concrets, mesurables i contrastables i el suport i acompanyament constant als establiments són algunes de les nostres respostes a aquesta pregunta.

Com posar-lo en marxa? 

Amb City Hotels Hispania posar en marxa el desenvolupament d'col·laboració del seu establiment amb la nostra marca és molt senzill. N'hi ha prou amb visitar la nostra secció Contactar on trobarà les nostres dades de contacte i immediatament vindrem a visitar per començar la nostra col·laboració.

El pas fonamental per arrencar un desenvolupament amb èxit es basa en conèixer exactament el defalliment de la mà del propietari. Conjuntament analitzarem totes les possibilitats i modalitats de desenvolupament conjunt que permetran la consecució dels objectius i aspiracions. Conèixer el propietari i tot l'equip gestor ens permetrà, de manera conjunta, establir el marc de col·laboració i desenvolupament ideal per al seu establiment hoteler.

Tipus de desenvolupaments: una solució, un desenvolupament per a cada tipus de projecte, solució a mida

Cada establiment és únic i per tant requereix d'una solució específica, d'un acompanyament diferent que permeti aconseguir els objectius del propietari. Treballarem de manera conjunta per planejar la solució de col·laboració i desenvolupament amb City Hotels Hispania més adequada: operacions, explotacions, representació comercial, màrqueting i vendes, tecnologia, distribució ... tot un portafoli de serveis orientats al disseny d'una estratègia a mida del seu establiment i que busca maximitzar les oportunitats de negoci.

Ja sigui en l'àmbit de les explotacions, com en el management hoteler així com en la representació comercial, City Hotels Hispania garanteix en tots els desenvolupaments amb els propietaris i gestors el compromís de tot el seu equip en la gestió professional dels serveis prestats, juntament a la transparència i àmplia comunicació amb els seus col·laboradors.

Prop del Hoteler

Som hotelers i per tant entenem els reptes, desafiaments i objectius dels nostres col·laboradors hotelers. Assessorem i participem de manera conjunta en tots els aspectes de les operacions i management de l'establiment cuidant i entenent els actius com si fossin en propietat, aconseguint així maximitzar la competitivitat i rendibilitat de l'establiment.

El treball de manera conjunta amb el nostre equip de desenvolupament en el seu establiment li permetrà rebre l'entrenament necessari en tots aquells ítems de les seves operacions orientats a la qualitat en l'atenció al client, vendes i administració del seu hotel.

Ja sigui des de l'acompanyament a l'obertura d'un nou establiments hoteler com en la definició de productes, passant per l'explotació completa del negoci i tots els temes relaciones amb l'aplicació de les noves tecnologies per al seu establiment, City hotels Hispania pot col·laborar de manera molt avantatjosa amb la propietat: vostè mai estarà sol.
Obertures: començant junts

Podem ajudar-lo en l'obertura del seu establiment, des de l'inici hi farem acompanyar en el procés d'obertura per garantir que el seu projecte sigui tot un èxit. Quan el seu establiment entra al mercat, l'equip de City Hotels ja ha preparat, en conjunt amb el seu hotel, l'estratègia més adequada perquè el seu producte es posicions de manera immediata i sense demores. Començar costat de City Hotels Hispania li va a garantir una obertura tranquil·la, ordenada, planificada i d'èxit.

Productes per al seu establiment: el producte adequat per al seu client

Donem als clients el millor, loquee estan demanant, aquells productes que demandasn i que més a prop estan de les característiques de nu establiment cabo fan rendible, eficient, atractiu i el converteixen en una experiència única.

Amb la nostra experiència i suport construirem de manera conjunta amb el propietari els productes que el seu establiment necessita per ser competitiu en el mercat. Productes que segueixen les directrius aportades pel màrqueting i que abasten totes les activitats existents i disponibles en l'establiment hoteler, a més de les recomanacions sobre la possibilitat d'incorporar nous serveis a desenvolupar des de zero.

Modalitats d'explotació dels establiments hotelers

L'equip de City Hotels Hispania disposa d'excel·lents i experimentats especialistes en dissenyar i implantar polítiques d'explotació hotelera, comandaments i procediments definits general i específicament per a cada unitat: allotjament, alimentació i begudes, qualitat, atenció al client, control pressupostari, gestió i manteniment d'instal·lacions.

Per a la nostra companyia, l'objectiu en el management és definir i col·laborar en la unitat amb l'aplicació dels procediments més adequats per a l'obtenció del millor resultat qualitatiu i quantitatiu.
La clau del nostre èxit resideix en el nostre equip i el nostre model organitzatiu. City Hotels disposa d'un equip altament qualificat i experimentat, divers i multidisciplinari, un equip de professionals joves, dinàmics i il·lusionats, cohesionats i plenament identificats amb la nostra filosofia i valors.

A City Hotels, la implicació plena en tot allò que fem i participem, fa que siguem capaços de transmetre la nostra il·lusió per les nostres idees i projectes.

newsletter cityhotels

city hotels a les xarxers socials

Segueix-nos a