Noticies

16/07/2015

Barcelona amb ulls de nen

Barcelona ofereix museus, ideals per visitar amb els seus fills i el més important, on la família aprendrà coses noves mentres es diverteixen.

MUSEU BLAU. El primer museu és per als amants dels animals i de les ciències naturals. Aquí els nens més "bicheros" poden trobar respostes a moltes de les seves preguntes. El Museu Blau conté: El Planeta Vida exposició permanent, que repassa la història de l'evolució conjunta de la vida i la terra, des dels seus orígens. El Museu ofereix visites guiades, tallers i experiències per a les famílies.

Museo Blau

PLOM GALLERY. Aquesta peculiar galeria d'art contemporani està dirigit a nens. Es pot participar en els tallers amb un paper pedagògic. Tota una experiència, os ho garantim.

MIBA. Tots tenim un inventor dins. Així que res millor que de passejar i visitar el Museu d'idees i invents de Barcelona... És tota una experiència a visitar-lo, no només per als tallers, sinó també per a experiències interactives que viuràs.

Museu Blau. Adreça: Pl. Leonardo da Vinci, 4-5 (Edifici Fòrum). Com arribar: Maresme-Fòrum (L4).

Plom Gallery. Adreça: Sèneca, 31. Com arribar: Diagonal (L5, L3, L6, L7). 

MIBA. Adreça: Ciutat, 7. direccions: Jaume I (L4).

Vine a Barcelona en família i allotja't en els nostres Hotels, ideals per viatjar amb nens aprofita't de les nostres avantatges WELOVEFAMILY.

newsletter cityhotels

city hotels a les xarxers socials

Segueix-nos a