Noticies

01/07/2016

J´esta aqui el festival Grec de Barcelona ... no t'ho pots perdre !!

La 40a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol de 2016.Ofereix un total de 141 propostes: espectacles de teatre, dansa, música i circ, i una extensa oferta d’activitats.

El tret de sortida del festival serà el 30 de juny a la mateixa plaça Margarida Xirgu amb una festa amb l’Orquestra Plateria, que també commemora els seus 40 anys de trajectòria.

Anar a la notícia


21/06/2016

POLE ART SPAIN... Aquest Setembre a Mallorca

Per segon cop a Espanya , descobreix una competició independent , artística i tècnica que permet a tots a venir i expressar-se a l'escenari.

Aquesta competició és un projecte de Pole & Dance Mallorca , patrocinat per patrocinadors independents per al desenvolupament i promoció del Pole Dance.

Reserva ja la teva habitació amb nosaltres a Hotel Amic Horizonte, podràs gaudir de tota la competició

Anar a la notícia


12/05/2016

Ruta Modernista a Granollers ... No te la pots perdre !!!.

A principis del segle XX, Granollers va esdevenir una vila moderna i va experimentar un fort creixement comercial. És en aquest moment quan es projecta a la ciutat, la construcció d’edificis públics i residencials d’estil modernista, la majoria a càrrec de l’arquitecte municipal Manuel Joaquim Raspall i que avui en dia es poden visitar a través d’aquest itinerari guiat.

Recorregut: Museu de Granollers (sortida) – C. Anselm Clavé – C. de Santa Esperança – Pl. de la Porxada – Pl. de...

Anar a la notícia


18/04/2016

Roses i Llibres ... no coneixes Sant Jordi ?? una excusa perfecta per passar un cap de setmana a Barcelona.

Les roses i els llibres, que es regalen a les persones estimades , omplen per un dia , els carrers i les places de totes les ciutats i pobles de Catalunya. És per tant , una festa de participació popular amb unes característiques probablement úniques al món

sant jordi

La nostra cadena compta amb diversos hotels a Barcelona , escull ubicació , preu i característiques a...

Anar a la notícia


05/04/2016

Puja a una bicicleta i coneix Mallorca d'una manera diferent, divertida i ecològica. Qualsevol època de l'any és bona per endinsar-se pels camins i senders que recorren aquest arxipèlag. Descobreix els seus paisatges i pobles, admira les seves cales i monuments, i gaudeix de la natura mentre practiques un esport en ple contacte amb el seu entorn.
Vine a gaudir d'aquest moment amb nosaltres a Amic Horizonte podràs reservar els teus bicicletes directament al...

Anar a la notícia


29/03/2016

LEGO conquista Barcelona en The Art of the Brick

Arriba a Barcelona una de les exposicions que no et pots perdre. The art of the Brick sorprendrà als visitants a la Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes fins el 12 Juny.16
Una superfície de 1.300 m² que acollirà més de 110 obres creades amb blocs de construcció de LEGO®. Una sèrie d'objectes i personatges creats per Nathan Sawaya que no deixaran indiferent a ningú

Anar a la notícia

newsletter cityhotels

city hotels a les xarxers socials

Segueix-nos a