Noticies

06/03/2016

Quenn + Adam Lambert    / Adele    /   Cold Play 

 

22 de Maig    / 24 y 25 de Maig   / 26 y 27 de Maig

 

quuenadel

Si necessites allotjament t'oferim A

Anar a la notícia


11/11/2015

Descubreix la ruta del ví a Mallorca

  Mallorca compta amb uns 70 cellers. En els darrers anys, molts productors va obrir les portes dels seus cellers per fer un tast de vins i visites guiades. Una de les rutes amb més fama és la que correspon el Binissalem, que inclou els nuclis de l'illa Central: Santa María de el Camí, Consell, Binissalem, Sencelles i Santa Eugenia.

Si vols que la teva excursió es converteixi en in...

Anar a la notícia


16/09/2015

Anar a la notícia


03/08/2015

Festa Major a Gràcia del 15 al 21 d´Agost

Festa Major de Gràcia és el festival més gran, més colorit i més popular de barri de Barcelona. És una tradició meravellosa, el festival de Gràcia és la més famosa de totes les festes locals de Barcelona, ​​que atrau més d'un milió i mig de visitants cada any a l'agost.

Ha estat declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional per la Generalitat de...

Anar a la notícia


23/07/2015

Visites guiades al CIRCUIT DE CATALUNYA

El Circuit de Barcelona-Catalunya és conegut a tot el món per celebrar cada any el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, a més de moltes altres competicions del món del motor. Si vols conèixer per dins les seves instal•lacions i accedir als espais que habitualment estan restringits als professionals en el transcurs d’un Gran Premi o d’una cursa, ara tens l’oportunitat de fer una visita guiada.

Realitzaràs un recorregut per la sala de brífing,...

Anar a la notícia


16/07/2015

Barcelona amb ulls de nen

Barcelona ofereix museus, ideals per visitar amb els seus fills i el més important, on la família aprendrà coses noves mentres es diverteixen.

MUSEU BLAU. El primer museu és per als amants dels animals i de les ciències naturals. Aquí els nens més "bicheros" poden trobar respostes a moltes de les seves preguntes. El Museu Blau conté: El Planeta Vida exposició permanent, que repassa la història de l'evolució conjunta de la vida i la terra, des dels seus...

Anar a la notícia

newsletter cityhotels

city hotels a les xarxers socials

Segueix-nos a