Benvingut a City Hotels

Descobreix tots els avantatges de reservar a la pàgina web oficial de City Hotels

El millor preu garantit sempre
Pagament segur i garantit a la pàgina web oficial
Més informació i tota l'ajuda que necessites en el teu idioma

Reserva Ara

Les persones són la nostra prioritat: neteja i seguretat. + Més informació
GO UP
Una cadena hotelera de caràcter familiar fundada el 1995, la companyia compta avui amb més de 1000 habitacions distribuïdes en diferents establiments ubicats a localitzacions estratègiques, on destaquen l’excel·lència en el servei i l’atenció als seus clients juntament a la cura per les instal·lacions.

La nostra filosofia de gestió hotelera combina l’excel·lència amb la qualitat en el servei, proporcionant una oferta de producte adaptada a cada necessitat de l’hoteler: gestió comercial, management, representació, distribució, operacions, online, tecnologia,…

En definitiva, tot un portfoli de serveis a mida per a cada tipus de producte hoteler i amb el compromís, objectius i prioritats vinculats amb les necessitats dels propietaris, gestors o representants d’establiments hotelers.

Per què City Hotels?

Hotelers des de 1991, l’equip de City Hotels Hispania compta amb professionals de reconeguda trajectòria en els diferents àmbits de la gestió, explotació i management hoteler. Un coneixement hoteler de més de 20 anys adquirit dia a dia i que apliquem a cadascún dels nostres desenvolupaments amb els nostres col·laboradors.

Som hotelers, pensem com hotelers i per aquest motiu la nostra experiencia, els nostres objectius, les nostres prioritats, están totalment lligades als propietaris i gestors dels Establiments. La cura i manteniment de les instal·lacions, la qualitat en el servei, el Compromís mitjançant objectius concrets, mesurablesi contrastables i el recolzament i acompanyament constant als establiments són algunes de les nostres respostes a aquesta pregunta.

¿Com posar-ho en marxa?

Amb City Hotels Hispania posar en marxa el desenvolupament de col·laboració dels seu establiment amb la nostra marca és molt senzill. Només cal visitar la nostra sección Contactar on tobarà les nostres dades de contacte i immediatament vindrem a visitar-lo per començar la nostra col·laboració.

El pas fonamental per a començar un desenvolupament amb èxit es basa en conèixer exactament el defalliment de la mà del propietari. Conjuntament analitzarem totes les possibilitats i modalitats de desenvolupament conjunt que permetràn la consecució dels objectius i aspiracions. Conèixer al propietari i tot l’equip gestor ens permetrà, de manera conjunta, establir el marc de col·laboració i desenvolupament ideal per al seu establiment hoteler.

Tipus de desenvolupaments: Una sol·lució, un desenvolupament per a cada tipus de projecte, solució a mida.

Cada establiment és únic, i per tant requereix d’una sol·lució específica, d’un acompanyament diferent que permeti aconseguir els objectius del propietari.
Treballarem de forma conjunta per planejar la sol·lució de col·laboració i desenvolupament amb City Hotels Hispania més adequada: operacions, explotacions, representació comercial, màrqueting i vendes, tecnologia, dsitribució,… tot un portfoli de serveis orientats al disseny d’una estratègia a la mida del seu establiment i que cerca maximitzar les oportunitats de negoci.

Ja sigui en l’àmbit de les explotacions, com en el management hoteler així com en la representació comercial, City Hotels Hispania garanteix a tots els desenvolupaments amb els propietaris i gestors el Compromís de tot el seu equip en la gestió professional dels seus serveis, i la transparència i àmplia comunicació amb els seus col·laboradors.

A prop de l’hoteler

Som hotelers i per tant entenem els reptes, desafiament i objectius dels nostres col·laboradors hotelers. Assesorem i participem de forma conjunta en tots els aspectes de les operacions i management de l’establiment tenint cura i entenent els actius com si fossin en propietat, aconseguint així maximitzar la competitivitat i rentabilitat de l’establiment.

La feina conjunta amb el nostre equip de desenvolupament al seu establiment li permetrà rebre l’entrenament necessari en tots aquells ítems de les seves operacions orientats a la qualitat en l’atenció al client, vendes i administració del seu hotel.

Ja sigui des de l’acompanyament en l’obertura d’un nou establiment hoteler com en la definició de productes, passant per l’explotació complerta del negoci i tots els temes relacionats amb l’aplicació de les noves tecnologies per al seu establiment, City Hotels Hispania pot col·laborar de forma molt avantatjosa amb la propietat: mai estarà sol.

Incorpori’s a City Hotels

Obertures: començant junts

Podem ajudar-lo en l’obertura del seu establiment, des de l’inici l’acompanyarem en el procès d’obertura per garantir que el seu projecte sigui tot un èxit. Quan el seu establiment entra al mercat, l’equip de City hotels ja ha preparat, en conjunt amb el seu hotel, l’estrategia més adequada per a que el seu producte es posicioni de forma immediata i sense retards.

Començar amb City Hotels Hispania li garanteix una obertura tranquil·la, ordenada, planificada i d’èxit.

¿Com posar-ho en marxa?

Amb City Hotels Hispania posar en marxa el desenvolupament de col·laboració del seu establiment amb la nostra marca és molt senzill. Visitant la nostra secció contactar ón trobarà les nostres dades de contacte i immediatament vindrem a visitar-lo per començar la nostra col·laboració.

El pas fonamental per a començar un desenvolupament amb èxit es basa en conèixer exactament el defalliment de la mà del propietari. Conjuntament analitzarem totes les possibilitats i modalitats de desenvolupament conjunt que permetràn la consecució dels objectius i aspiracions. Conèixer al propietari i tot l’equip gestor ens permetrà, de manera conjunta, establir el marc de col·laboració i desenvolupament ideal per al seu establiment hoteler.

Modalitats d’explotació dels establiments hotelers

L’equip de City Hotels Hispania disposa d’excel·lents i experimentats especialistes en dissenyar i implantar polítiques d’explotació hotelera, comandaments i procediments definits general i específicament per a cada unitat: allotjament, alimentació i begudes, qualitat, atenció al client, control pressupostari, gestió i manteniment d’instal·lacions.

Per a la nostra companyia, l’objectiu en el management és definir i col·laborar en l’unitat amb l’aplicació dels procediments més adequats per a l’obtenció del millor resultat qualitatiu i quantitatiu.

El major valor

5% descompte extra

sobre el millor preu online publicat